Home
Moederdag Geschiedenis
Uw mening
Mailinglist
Mogelijk Feliciteren
Kaart sturen
Foto plaatsen
IdeeŽn Kado's
Gedichten
Knutsel idee
Media Muziek
Uit de krant
Citaten  
Vaderdag Moederdag site

Reageer

 

Adverteren

Wijnpakket / Bloemen -
Het vaderdagkado!
Tip: Droomboeket

 

Vaderdag

Vaderdag (m.), dag waarop aan vaders door hun kinderen (echtgenoten) speciale waardering kenbaar wordt gemaakt, meestal door geschenken (in belgiŽ de tweede-, in Nederland de derde zondag in juni): in Spanje is 19 maart, de dag van St.-Jozef, vaderdag;

van Dale (Groot Woordenboek der Nederlandse Taal)Welkom bij de Vaderdag Internetsite, de eerste en enige Nederlandse site op het gebied van Vaderdag!

De eerste en de enige Nederlandse site die volledig gericht is op vaderdag, de derde zondag in juni. Op de vaderdag site zijn alle onderwerpen met betrekking tot deze feestdag ondergebracht. Hieronder zal per onderwerp een korte uitleg volgen van de bedoeling(en) en mogelijkhe(i)d(en) van het betreffende onderwerp. Of nog beter: kijkt u op uw gemak eens rond en maak gerust gebruik van de mogelijkheden die deze site u biedt.

De site is onderverdeeld in een aantal onderwerpen die enige uitleg verdienen, te weten: Foto felicitaties, Kado's, Kaart felicitaties, Uw mening, IdeeŽn en Media.


YourSurprise.nl is dé online cadeauwinkel voor het vinden van het meest unieke Vaderdag cadeau! Het bijzondere aan YourSurprise.nl is dat alle Vaderdag cadeaus die je er kunt bestellen, speciaal voor je vader gemaakt worden met je mooiste foto, leukste tekst of naam. Zoveel originele Vaderdag cadeaus heb je nog nooit op 1 site zien staan, van een Vaderdaglied waarin de naam van je vader gezongen wordt tot een bierfles met je eigen foto etiket. Dus verras je vader dit jaar eens echt met een uniek gepersonaliseerd Vaderdag cadeau! Ga direct naar onze website en bestel zo’n origineel Vaderdag cadeau!


Origineel kado:
Avondje Theater?... Een Love-Weekend?...
Of liever een dagje racen op het circuit van Zandvoort!
Bijzondere vaders verdienen een bijzonder kado.

KlikKado Vaderdagkado
Gratis bezorging op vaderdag, dat is pas handig... Jouw cadeau wordt mooi ingepakt en afgeleverd bij jouw vader.
Wil je er een mooi kaartje bij, vul dan de tekst in bij jouw bestelling.
(klik voor onze voorwaarden op onze site)

Voor meer vaderdag kado ideeen, klik hier!

Schrijf je gratis in voor de Vaderdag mailinglist.

Motorexperience day
Ervaar het gevoel van motorrijden!

Motorrijden staat voor vrijheid, plezier en passie. Niet alleen plezierrijders hebben de motor herontdekt, maar ook mensen die de dagelijkse file zat zijn. Met een motor laveer je overal tussendoor!
 

"Feliciteer je eigen vader
op het internet"


Foto felicitaties
Dit onderdeel van de vaderdag site biedt u de mogelijkheid om je eigen vader te feliciteren doormiddel van een stukje tekst en eventueel een foto. Je felicitatie wordt na het invullen van het formulier zo spoedig mogelijk geplaatst op de betreffende pagina (gratis). Bekijk de felicitaties op deze pagina.

Verder vind je hier een leuke mogelijkheid om je vader te feliciteren met een kaart per email (kaartenhuis heeft bijv. erg leuke kaarten voor verschillende gelegenheden en ook voor vaderdag!).

Kado's
Op onze kado pagina hebben we een zo uitgebreid mogelijke lijst van leuke en online te bestellen kado ideeŽn opgenomen. Erg leuk en zeer eenvoudig te bestellen. Voor nog meer kado suggesties en vaderdagcadeaus voor vaderdag verwijzen we graag door naar GeefKado.nl of de Kado.pagina.nl.

Uw mening
Op deze pagina is het mogelijk je mening te geven omtrent Vaderdag. Vind je vaderdag helmaal te gek of vind je het maar niets, laat het ons hier weten.

Vaderdag IdeeŽn
De leukste ideeŽn voor vaderdag kan je vinden op deze pagina's. De leukste kado's voor vaderdag vind je hier. De leukste en mooiste gedichten voor je vader zijn te vinden op de gedichten pagina. Als je zelf een mooi vaderdag gedicht hebt kan je die naar ons emailen, wie weet wordt jouw gedicht op de vaderdag site gezet. De beste knutseltips vind je ook op de vaderdag site, kijk hier eens. Ook knutseltips kan je emailen.


"vaderdag in het nieuws"

Vaderdag nieuws
Vaderdag nieuws uit de krant en berichten over vaderdag op het internet vind u hier. Nieuws met betrekking tot de vaderdag internetsite wordt weer gegeven in het nieuws balkje bovenaan deze pagina (java).

Muziek
Is te vinden onder de muziek pagina van de vaderdag site.

Moederdag
Tot slot willen we je er op wijzen dat er ook een moederdag site bestaat. Het duurt nog wel even voordat het weer moederdag is, maar zet deze Moederdag site vast bij je favorieten (CTRL+D). Ook de moederdag site is een initiatief van Digital Content Webdesign en de adverteerders.

©1998 - 2009 Digital Content "The Web Presence Provider"