Home
Moederdag Geschiedenis
Uw mening
Mailinglist
Mogelijk Feliciteren
Kaart sturen
Foto plaatsen
IdeeŽn Kado's
Gedichten
Knutsel idee
Media Muziek
Uit de krant
Vaderdag Vaderdag site

Reageer

 

Adverteren

Bloemen - Moederdag - daar horen bloemen bij! Tip: Droomboeket
 
GeefKado.nl
Alle Kado's in 1 overzicht verzameld...
GeefKado.nl

 

Moederdag

moederdag (m.), dag waarop aan moeders door hun kinderen (en echtgenoot) speciale waardering kenbaar wordt gemaakt, meestal door geschenken, de 2de zondag in meiWelkom bij de Moederdag Internetsite, de eerste en enige Nederlandse site op het gebied van Moederdag!

De eerste en de enige Nederlandse site die volledig gericht is op moederdag, de tweede zondag in mei. Op de moederdag site zijn alle onderwerpen met betrekking tot deze feestdag ondergebracht. Hieronder zal per onderwerp een korte uitleg volgen van de bedoeling(en) en mogelijkhe(i)d(en) van het betreffende onderwerp. Of nog beter: Neem rustig een kijkje en gebruik de mogelijkheden die deze site biedt.


Origineel kado:

De site is onderverdeeld in een aantal onderwerpen die enige uitleg verdienen, te weten: Foto felicitaties, Kado's, Kaart felicitaties, Uw mening, IdeeŽn en Media.

De leukste moederdag cadeaus vind je bij YourSurprise.com!
Unieke persoonlijke cadeaus met naam of foto, speciaal gemaakt voor jouw moeder.

Keuze uit een groot aantal originele cadeaus met foto. Zoals een keukenschort, ovenwanten, onderzetters, kalender, gegraveerd sieraad, flesje wijn of een persoonlijk moederdaglied met naam.

Vanaf Ä 9,95 geef jij jouw moeder een onvergetelijk cadeau!
Kijk direct bij YourSurprise.com

 
KlikKado Moederdagkado
Gratis bezorging op moederdag, dat is pas handig... Jouw cadeau wordt mooi ingepakt en afgeleverd bij jouw moeder.
Wil je er een mooi kaartje bij, vul dan de tekst in bij jouw bestelling.
(klik voor onze voorwaarden op onze site)

Sponsor / kado idee:

Voor meer moederdag kado ideeen, klik hier!

Schrijf je in voor de Moederdag mailinglist.

Motorexperience day
Ervaar het gevoel van motorrijden!

Motorrijden staat voor vrijheid, plezier en passie. Niet alleen plezierrijders hebben de motor herontdekt, maar ook mensen die de dagelijkse file zat zijn. Met een motor laveer je overal tussendoor!

Neem deel aan de motorexperience dagen in Nederland, in een dagdeel (09.00uur tot 12.00uur) leer je dan de basisvaardigheden van het motorrijden. Je leert onder andere op- en terugschakelen, scherpe bochten maken en een "achtje draaien". Voor motorkleding wordt gezorgd evenals helmen en een mooie snelle motor. 

Maak nu gebruik van deze super aanbieding. Iedereen kan een halve dag motorrijden van 150 euro voor maar 59,- euro!

"Feliciteer je eigen moeder
op het internet"


Foto felicitaties
Dit onderdeel van de moederdag site biedt de mogelijkheid om je eigen moeder te feliciteren doormiddel van een stukje tekst en eventueel een foto. De felicitatie wordt na het invullen van het formulier zo spoedig mogelijk geplaatst op de betreffende pagina (gratis). Bekijk de felicitaties op deze pagina.

Klik hier voor een leuke mogelijkheid om moeder te feliciteren met een kaart per email.

Kado's
Op onze kado pagina staat een complete lijst van leuke en online te bestellen kado ideeen opgenomen. Erg leuk en zeer eenvoudig te bestellen. Voor nog meer kado suggesties voor moederdag verwijzen we graag door naar GeefKado.nl of de Kado.pagina.nl.


Stuur een bloemetje, steun een kind!
Op zondag 11 mei is het moederdag. De dag waarop elke moeder het leuk vindt om verrast te worden. Wilt u dit jaar een groots gebaar maken? Stuur dan een bloemetje ťn steun tegelijkertijd een kind!

Save the Children is een partnership aangegaan met EuroFlorist. EuroFlorist is met bijna 1.100 aangesloten bloemisten het sterkst groeiende bloemistennetwerk van Nederland. Van elk boeket dat via de website van Save the Children bij EuroFlorist wordt besteld, gaat er 15% naar onze projecten toe.

Bij een boeket van Ä 22,- is dat Ä 3,30. Met dit bedrag kan Save the Children een kind in Oeganda een jaar lang van schoolmateriaal voorzien!


Bestel een bloemetje via de website van Save the Children
 


Uw mening
Op deze pagina is het mogelijk je mening te geven omtrent Moederdag. Vind je moederdag helmaal te gek of vind je het maar niets, laat het ons hier weten.

Moederdag IdeeŽn
De leukste ideeŽn voor moederdag kan je vinden op deze pagina's. De leukste kado's voor moederdag. De mooiste gedichten voor je moeder zijn te vinden op de gedichten pagina. Als je zelf een mooi moederdag gedicht hebt kan je die naar ons emailen, wie weet wordt jouw gedicht op de moederdag site gezet. De beste knutseltips vind je ook op de moederdag site, kijk hier eens. Ook knutseltips kan je emailen.


"Moederdag in het nieuws"

Moederdag nieuws
Moederdag nieuws uit de krant en berichten over moederdag op het internet. Nieuws met betrekking tot de moederdag internetsite wordt weer gegeven op de achterliggende nieuwspagina. Heb je tips/suggesties geef ze dan gerust aan ons door, wie weet wordt jouw suggestie geplaatst.

Muziek
"Mama" van de Spice Girls, zowel de tekst als de muziek, is te vinden onder de muziek pagina.

Vaderdag
Tot slot willen we je er op wijzen dat er ook een vaderdag site bestaat. Het duurt nog wel even voordat het vaderdag is, maar zet deze Vaderdag site vast bij je favorieten (CTRL+D). Ook de vaderdag site is een initiatief van Digital Content en de adverteerders.

©1998 - 2010 Digital Content "The Web Presence Provider"