Adverteren op IsFun.nl!
IsFun.nl :-)
"Links op populariteit"
Adverteren op IsFun.nl!
Home - Link - Aanmelden - Email


Info:

Hoe werkt IsFun.nl

Heb je een site welke in een van de rubrieken van de IsFun.nl past, dan kun jij je site 
hiervoor direct aanmelden. Je krijgt dan na het aanmelden een eigen unieke LINK (url) op 
het beeldscherm te zien, die je tevens ook per e-mail wordt toegezonden. Die LINK kun je OPVALLEND op een of op meerdere plaatsen op je eigen site publiceren. Die link verwijst naar 
de desbetreffende rubriek van IsFun.nl.

Met de link meten WIJ hoeveel bezoekers je naar het betreffende IsFun.nl rubriek linkt, en wij meten hoeveel bezoekers WIJ naar JOU laten klikken. Op basis van het aantal bezoekers dat bij jou vandaan komt wordt de IsFun.nl Toplist in deze rubriek samengesteld. Dus IsFun.nl is het ultieme linksoverzicht met daarop de meest populaire links!

Wanneer komt je site in de lijst?
Je gaat de LINK vermelden die je krijgt als je je hebt aangemeld. Zodra daar 1x op wordt geklikt sta je in de lijst. De lijst wordt regelmatig (1x per week) "gereset", alle tellingen worden dan op NUL gezet. Dan wordt je weer opgenomen zodra er 1x op de link op je site is geklikt.

Je EIGEN banner opgeven
Je kunt bij je aanmelding de locatie van je banner opgeven. Als je bij de bovendste 10 komt te staan wordt deze banner afgebeeld in de klikparade. De banner die je opgeeft moet 468x60 pixels zijn. Je geeft dus de locatie (url) op van de banner, bijvoorbeeld http://www.jouwprovider.nl/~jouwnaam/234x60banner.gif

Updates van de lijst
Eenmaal per week worden alle kliks gereset, weer op NUL gezet. Dus elke week is er een nieuwe hit-lijst. En elk halfuur worden de kliks opnieuw geteld en opnieuw gerangschikt.

IsFun.nl promoten d.m.v. banners
De LINK die je vermeld op je site kun je ondersteunen met een banner van ons. Klik in je eigen categorie in het menu links op BANNERS en zoek daar een banner uit in het formaat dat je kunt gebruiken. Of maak er zelf een. (Stuur de leuke ook naar ons!)

Aanmelden
Meld je site direct aan via het menu in de rubriek.

Wat zien we liever niet
We hebben liever niet dat je bezoekers van je eigen site lastig valt met een extra venster waarin de Isfun.nl link automatisch wordt geopend.

Informatie
Voor vragen, opmerkingen en suggesties kun je emailen naar: info@isfun.nl.

2000 / 2005 Digital Content

info@isfun.nl